Human led growth through coaching & knowledge.


Via medarbetares utveckling & hälsa låser vi upp outnyttjad potential och får den att växa långsiktigt.  

Människor som mår bra presterar bra...

Vi brinner för att bidra till ett mer hållbart samhälle där medarbetare lever med sin hälsa på topp hela vägen fram till pension...'workful people' bidrar till ett 'workful samhälle'.

Att vårda sin personal är en stor del av hållbarhetsarbetet och vi befinner oss vid en brytpunkt där kostnaderna för sjukskrivningar aldrig varit högre. 


Vill ni genom ett humant arbetsklimat där medarbetaren går ut i samhället som en engagerad medborgare bli en katalysator för ett friskare samhälle...eller förbrukar ni en människa i taget och bidrar till den ständigt ökande sjukskrivnings-notan kopplad till psykisk ohälsa? 

Vår kund är det moderna bolaget som förstår den långsiktiga vinningen i att ta ansvar för hållbara människor. De som nått en punkt där man inser hur stora kostnaderna för ohälsa faktiskt blir på individ, bolags - & samhällsnivå, i minskad arbetsglädje, engagemang och utebliven innovation...Vi hjälper ert bolag att via medarbetarnas utveckling & hälsa nå en hållbar och stark tillväxt.

Hur jobbar vi? 

Genom att skräddarsy tjänsten utefter er unika situation kan vi i form av föreläsningar, workshops, kurser, konferens/retreat och coaching punktmarkera och utveckla era problemområden. 

Att bygga upp en långsiktigt hållbar förändring tar tid men ger ofta helt fantastiska resultat med en hög ROI-faktor.
Därför rekommenderar vi att ni satsar på våra kurser som löper över tid för att lyckas med ert förändringsarbete. 

Utöver våra tjänster inom personlig utveckling och hälsoarbete kan ni välja program i form av träningspass, yogapass & guidade meditationer för att lyfta medarbetarens produktivitet, hälsa och arbetsglädje ytterligare. 

Vi kommer gärna till er på plats men kan även välkomna er för skräddarsydda konferenser hos våra partners. 

Vi arbetar endast med certifierade coacher, PT-s &  yogalärare som har lång erfarenhet av preventiva hälsoinsatser.  

Redo att påbörja er resa?